Produktet

Debosim

Debosim

Debosimi është e kundërta e embosit. Ashtu si embosimi, ju mund të zgjidhni për të lënë zonën e debosit të paprekur ose të mbushur me ngjyrë.

Folje e nxehtë ngjyra sipas kërkesës

Folje e nxehtë ngjyra sipas kërkesës

Mund të përdorni folie me ngjyra të ndryshme që ju përshtaten me brendin tuaj.

Folje e nxehtë hologram

Folje e nxehtë hologram

Përdorimi i një folie holografike ose fletëve me ngjyra i jep kutisë për të ndryshuar kombinimet e ngjyrave kur shihen në kënde të ndryshme. Foliet holografike ofrojnë një zbavitje dhe një stil të sofistikuar për paketimin e produktit.

Folje e nxehtë argjend

Folje e nxehtë argjend

Ky efekt realizohet me një makinë vulosje të pllakave që përdoret në pllakë metalike dhe është e gdhendur me një imazh të dizajnit që dëshironi për aplikimin e folies.

Llak Dispersiv (me bazë të ujit)

Llak Dispersiv (me bazë të ujit)

Mund ta përdorni llakun dispersiv me bazë të ujit për shumicen e produkteve tuaja.

UV llak glitter

UV llak glitter

Për një vështrim të guximshëm, xixat vezulluese janë mënyra më e mirë për produktin tuaj. Ata gjithashtu vijnë në një shumëllojshmëri të gjerë të ngjyrave.

UV llak parcial

UV llak parcial

Ne ju ofrojmë mundësinë për të bërë produktet tuaja me llak UV me shkëlqim dhe një pamje të stilit të lartë.

Plastifikim Soft touch

Plastifikim Soft touch

Deshironi qe produkti juaj te jete i veqante? Plastifikimi soft touch ju jep ndjehsine e tillë.

Plastifikim Gloss

Plastifikim Gloss

Komercializoni produktin tuaj me plastifikim që shkelqen.

Kutia sipas kërkesave

Kutia sipas kërkesave

Mund të keni një sërë mundësish për të cilat mund të bëni ndryshime në kuti. Këto ndryshime mund të bëhen në madhësinë, ngjyrën, dizajnin, modelin ose formën e kutisë.