Përdorimi i një folie holografike ose fletëve me ngjyra i jep kutisë për të ndryshuar kombinimet e ngjyrave kur shihen në kënde të ndryshme. Foliet holografike ofrojnë një zbavitje dhe një stil të sofistikuar për paketimin e produktit.