Lajme

Trendet e ngjyrave për vitin 2019

Ngjyrat janë një komunikues universal, një forcë dinamike e botës vizuele që sjellë jetë dhe kuptim në gjithçka që shohim. Ato sigurisht që ndikojnë edhe se si ndihemi.                          Ngjyrat në trend sipas kodeve Njerëzit kanë reagime instiktive, emocionale dhe kulturore ndaj ngjyrave në të gjithë spektrin. Viprint, si…

Read more

Viprint dhuroi fletore për fëmijët jetim

Viprint dhuroi fletore për fëmijët jetim

Shumë kënaqesi të jemi të përfshirë në gëzimin e fëmijeve para fillimit të vitit të ri shkollor. Me shumë dëshirë i dhuruam Shoqatës së Invalideve të luftës fletore për fëmijët jetim, përfaqesuesit e kesaj shoqate ishin tejet të emocionuar që edhe ketë shtator ti gëzojnë sadopak fëmijët. Si donacion I dhuruam 400 fletore të cilat janë mjaft kualitative e që…

Read more

Pjesëtarë të Kforit Zvicerrian vizituan Viprint

Pjesëtarë të Kforit Zvicerrian vizituan Viprint

Viprint pati nderin ti mirëpres në vizitë pjesëtarët e Kfor-it Zvicerian, ku u diskutuan tema të ndryshme. Ata patën rastin ta shohin nga afër secilen makineri që zotëron viprint, ti shohin produktet dhe procesin e tyre. Pjesëtaret e Kfor-it ishin shumë të entuziasmuar për zhvillimin e kompanisë në këto vite, poashtu ishte eksperiencë e re ta shohin cdo proces nga…

Read more

Drejtori ekzekutiv i Odës Amerikane në Kosovë vizitoi Viprint

Drejtori ekzekutiv i Odës Amerikane në Kosovë vizitoi Viprint

Në VI-PRINT patëm nderin të mirëpresim Drejtorin Ekzekutiv të Odës Amerikane në Kosovë, Z. Arian Zeka së bashku me bashkëpuntoret e tij. Në takim u diskutuan disa qështje mjaft me rëndësi sa i përket zhvillimit, sfidave dhe kapaciteteve prodhuese. Synimi i diskutimit tonë ishte që në vitet e ardhshme, të krijojmë vende të reja pune dhe rritje të kapacitetit të…

Read more