Viprint pati nderin ti mirëpres në vizitë pjesëtarët e Kfor-it Zvicerian, ku u diskutuan tema të ndryshme. Ata patën rastin ta shohin nga afër secilen makineri që zotëron viprint, ti shohin produktet dhe procesin e tyre. Pjesëtaret e Kfor-it ishin shumë të entuziasmuar për zhvillimin e kompanisë në këto vite, poashtu ishte eksperiencë e re ta shohin cdo proces nga faza fillestare deri tek ajo përfundimtare.

Nga Kfori Zvicerian patëm vlerësime shumë për menaxhimin e punëve, e poashtu edhe për standardet e njejta si kompanitë e printimit në Zvicër. Ne i falenderojmë shumë për vizitën dhe vlerësimet e tyre për kompaninë tonë.