Në vazhdën e zgjerimit të kapaciteteve teknologjike dhe infrastrukturore, VIPRINT organizoi eventin e inaugurimit të instalimit të linjës së re për paketime industriale dhe hapsirave të reja prodhuese në fushën e printit. I falenderojmë të gjithë të pranishmit që na nderuan me pjesëmarrjen e tyre!