Përfitimet që mund t’i sjellë një Vizitkartë kompanisë tuaj

Përfitimet që mund t’i sjellë një VIZITKARTË kompanisë tuaj:

Të gjitha organizatat apo bizneset dëshirojn që të diferencohen nga konkurentët e tyre. Për këtë ata sigurojnë që të ketë një diferencim dhe tërheqje të klientëve nga brendi I tyre.

Një vizitkartel është shumë e rëndësishme për organizatën apo biznesin tuaj, sepse ajo përdoret në kontaktin e parë si shenjë e njohjes për komunikim.

Pra, keni parasysh që asnjëhere nuk ipet mundësia e dytë për përshtypjen e parë. Duhet të keni dizajne shumë tërheqëse dhe elegante së bashku me informacione të plota për t’u shfaqur në kartelën e vizitorëve të kompanisë.

Disa nga mundësit e shtypit të vizitkartave në Viprint:

  • Vizitkarta të plastifikuara me material matt, glossy apo soft touch,
  • Vendosja e UV Llakut I cili I jep shkëlqim pjesëve të caktuara,
  • Vendosja e Folies së arit apo argjendit duke ngritur logon në 3D (Emboss) apo 3D negative (Deboss) etj.

Përveq dizajneve kreative juve ju nevojitet edhe një kompani e mirë e shtypit e cila siguron që cdo detajë I dizajnit dhe elegancës të prezantohet në shtyp në mënyrën më profesionale të mundshme.

Për këto dhe shumë shërbime të tjera kujdeset shtypshkronja VIPRINT e cila posedon teknologji të fundit të shtypit dhe ka arritur t’I përmbushë kënaqësit e klientëve.

Ne si kompani ofrojm zgjidhje të pa kufizueshme, me të gjitha llojet e letrave, folieve, efekteve speciale e të tjera, në mënyrë që të realizojm ambalazhe sa më të mira duke arritur kështu t’i përmbushim dhe t’i tejkalojm pritshmërit tuaja.

Ky është një nga objektiva e Viprint-it si një shtypshkronjë, andaj për cdo kërkesë apo konsult profesionale mos hezitoni të kontaktoni në [email protected] apo numrat tanë të telefonit +383 (0) 45 555 095