Shumë kënaqesi të jemi të përfshirë në gëzimin e fëmijeve para fillimit të vitit të ri shkollor.

Me shumë dëshirë i dhuruam Shoqatës së Invalideve të luftës fletore për fëmijët jetim, përfaqesuesit e kesaj shoqate ishin tejet të emocionuar që edhe ketë shtator ti gëzojnë sadopak fëmijët. Si donacion I dhuruam 400 fletore të cilat janë mjaft kualitative e që përndryshe e arrijnë çmimin 3.5€ për copë.

Ne nuk do të ndalemi me kaq, projektet dhe synimet tona janë edhe më të mëdha.