Panairi i punës në Mitrovicë

Më 8 Dhjetor 2017 (e premte), në Sallën e Sporteve “Minatori” në Mitrovicë, organizohet Panairi i Punës. Ne i kemi të hapura disa pozita: Information desk, Shitje, Marketing, Dizajner/e, Financa, Offset, Prepress, Libërlidhje, Logjistikë, Depo.
Aplikacionin mund ta shkarkoni në websitehttps://vi-print.com/apliko-per-pune/ dhe mund ta sjellni në Panair prej orës 09:00-16:00.
Ju mirëpresim!