Prerja e formësuar – Çfarë është dhe kur mund të përdoret?

Prerja e formësuar – Çfarë është dhe kur mund të përdoret?

Prerja e formësuar nënkupton prerjen e sakt dhe precize të letrës sipas formave specifike, varësisht kërkesave të klientit.

Kjo mundëson që ambalazha apo materialet promovuese të jenë kreative dhe shumë të pranueshme për klientët tuaj.

Viprint – Leader in Innovation !

Leave a reply