Produktet

Kalendar tavoline

Kalendar tavoline

Nëse doni që në të njëjtën kohë të markoni kompaninë dhe tregun direkt tek klientët tuaj, nuk ka mënyrë më të mirë për të bërë në mënyrë efikase dhe efektive sesa me shtypjen e kalendarëve. Asgjë tjetër nuk e vendos mesazhin tuaj në kaq shumë njerëz çdo ditë. Formati A5 B5

Read more

Blloka NCR me kopje

Blloka NCR me kopje

NCR janë një formë shumë-pjesëshe e ndërtuar nga letra kopje pa karbon. Format NCR formojnë kopje të shpejta dhe të lira të një dokumenti origjinal, ato janë shumë të njohura në botën e biznesit. Formati A4 A5 B4 B5

Read more

CD cover

CD cover

Me të vërtetë doni të bëni një përshtypje me prezantimin tuaj multimedial? Provoni bojën metalike ose me vulosje të pllakave, kështu që paketimi i produktit tuaj do të shkëlqejë me të vërtetë. Emboss në logo ose në emrin e projektit, ngjyra pantone ose llak janë të gjitha mundësitë që mund ti përdorni.

Read more

Menu

Menu

Shtypjen e menysë – menutë me ngjyrë të plotë të ushqimeve të shijshme. Një menu e konceptuar mirë, e dizajnuar mirë dhe e printuar mirë mund të bëjë një ndryshim të madh në suksesin tuaj.

Read more