Lajme

Pse është i rëndësishëm dizajni dhe forma e paketimit të produktit tënd?

Statistikisht, secilin vit, mbi 90% të produkteve të reja deshtojnë. Arsyeja është e thjeshtë: klientët nuk kanë kohë dhe energji të provojnë të gjitha produktet e një kategorie të caktuar, aq më pak produktet e reja. Kjo pasi që, në momentin që familjarizohen me një produkt, ndryshimi i shprehisë së blerjës është shumë i veshtirë. Njerëzit zakonisht marrin vendime të…

Read more

Përfitimet që mund t’i sjellë një Vizitkartë kompanisë tuaj

Përfitimet që mund t’i sjellë një VIZITKARTË kompanisë tuaj: Të gjitha organizatat apo bizneset dëshirojn që të diferencohen nga konkurentët e tyre. Për këtë ata sigurojnë që të ketë një diferencim dhe tërheqje të klientëve nga brendi I tyre. Një vizitkartel është shumë e rëndësishme për organizatën apo biznesin tuaj, sepse ajo përdoret në kontaktin e parë si shenjë e…

Read more

7 gjëra që duhet të keni parasysh kur zgjedhni një kompani për shtyp të ambalazheve të ushqimit!

7 gjëra që duhet të keni parasysh kur zgjedhni një kompani për shtyp të ambalazheve të ushqimit! Kostoja e ambalazhës Gjëja e parë dhe më e rëndësishme që duhet të keni parasysh është kostoja e ambalazhës. Prodhuesit e ushqimit në përgjithësi duan të kursejnë paratë në ambalazhe për të ofruar produkte me kosto sa më të ulët për konsumatorët. Kjo…

Read more

Sa kohë mund të zgjasë shtypi i një produkti?

Sa kohë mund të zgjasë shtypi i një produkti? Koha e shtypit dhe finalizimit të një produkti varet kryekëput nga lloji I produktit dhe tirazhi I kërkesës për shtyp. Viprint posedon makineri të cilat mund të shtypin deri në 15,000 tabak të formatit B1 brenda një ore. Ju nëse mendoni se shtypi apo printimi është procesi i fundit atëherë jeni…

Read more

6 gjëra që duhet të dini nëse dëshironi të shtypni një Katalog për biznesin tuaj!

Shumë kompani printojnë dhe shpërndajnë katalogjet e tyre për të prezantuar kompaninë, produktet/shërbimet dhe ofertat e tyre. Katalogu i mirë i projektuar është i lehtë për t’u përdorur dhe mundëson një rregullim sistematik dhe estetik të produkteve dhe shërbimeve. Ai gjithashtu ofron informacione të vlefshme për kompaninë, si dhe informacione të rëndësishme të kontaktit për porosi. Për të shtypur një…

Read more

Trendet e ngjyrave për vitin 2019

Ngjyrat janë një komunikues universal, një forcë dinamike e botës vizuele që sjellë jetë dhe kuptim në gjithçka që shohim. Ato sigurisht që ndikojnë edhe se si ndihemi.                          Ngjyrat në trend sipas kodeve Njerëzit kanë reagime instiktive, emocionale dhe kulturore ndaj ngjyrave në të gjithë spektrin. Viprint, si…

Read more

Viprint dhuroi fletore për fëmijët jetim

Viprint dhuroi fletore për fëmijët jetim

Shumë kënaqesi të jemi të përfshirë në gëzimin e fëmijeve para fillimit të vitit të ri shkollor. Me shumë dëshirë i dhuruam Shoqatës së Invalideve të luftës fletore për fëmijët jetim, përfaqesuesit e kesaj shoqate ishin tejet të emocionuar që edhe ketë shtator ti gëzojnë sadopak fëmijët. Si donacion I dhuruam 400 fletore të cilat janë mjaft kualitative e që…

Read more

Pjesëtarë të Kforit Zvicerrian vizituan Viprint

Pjesëtarë të Kforit Zvicerrian vizituan Viprint

Viprint pati nderin ti mirëpres në vizitë pjesëtarët e Kfor-it Zvicerian, ku u diskutuan tema të ndryshme. Ata patën rastin ta shohin nga afër secilen makineri që zotëron viprint, ti shohin produktet dhe procesin e tyre. Pjesëtaret e Kfor-it ishin shumë të entuziasmuar për zhvillimin e kompanisë në këto vite, poashtu ishte eksperiencë e re ta shohin cdo proces nga…

Read more