VI Print ndahet në katër linja kryesore:

 

 • Vi print- offset dhe printimi digjital. 

 • Vi pack- paketimi dhe ambalazhimi i produkteve.

 • Vi books- libra dhe revista.

 • Vi exclusive- efekte speciale.

 

 

 

 

Paneli i Klientit

Shfrytëzuesi:
Fjalëkalimi:

Për të vazhduar në panelin e klientit, ju duhet të paijseni me informatat Shfrytëzuesi & fjalëkalimi që do të jipen nga stafi i Vi-Print.

Efekte te Printimit

Produktet

Për ne / Historiku

"VI Print" u themelua më 1981 si një zyre për sito-shtyp nga profesor Skënder Idrizi. Atëkohë, kompania quhej "VIVA graphics" dhe fushëveprimi i saj përbëhej nga shtypjet e përgjithshme me sitë.

Pas përfundimit të luftës në Kosovë, vendosëm të fillonim prej zeros me të njëjtin biznes. Atëherë, synimi jonë ishte ngritja e "VI Print" në një kompani udhëheqëse në fushën e shtypjes ofset me prodhimet më cilësore, me qarkullim të shpejtë dhe me çmime tejet konkurruese. Për ta përmbushur synimin tonë, gjatë dhjetë viteve të fundit, ne kemi investuar shumë dhe sot jemi krenarë që nën kulmin e "VI Print" të prezantojmë ndërtesën e re, e cila ofron mjedis pune me standarde evropiane, me pajisje të shtypjes dhe me pajisje për post-pres të cilësisë më të lartë, të cilat, në masë të madhe, përparojnë teknikën, rrisin cilësinë dhe efikasitetin e produkteve tona.

Shtypshkronja

Në shtator të vitit 2009, "VI Print" futi në përdorim makinën e gjashtë të shtypjes ofset me ngjyrë, e cila iu bashkua një makine dyngjyrëshe dhe dy makinave njëngjyrëshe të shtypjes ofset.

Po atë vit, për herë të parë në Kosovë filluam me përdorimin e makinës për llak, me efekte të ndryshme, dhe të makinës së shtypjes me relief, me folie të artë dhe me argjend. "VI Print" posedon makineri të kompletuar, duke filluar prej filmimit, shtypjes, efekteve speciale dhe pajisjeve tjera për post-pres, të cilat mundësojnë përshtatjen ndaj kërkesave të tregut për cilësi më të lartë dhe çmime më të mira.

"VI Print" synon të ndërtojë një kompani që ofron të gjitha shërbimet në një vend për klientët.

Efektet Speciale

Produktet

Aktualisht, "VI Print" përkujdeset për nevojat tuaja të shtypit, pavarësisht nëse ju duhen 500, 5000 apo 100,000 produkte. Nëse keni nevojë për një shtypje të vetme, shumëngjyrëshe, digjitale apo nëse ju duhet vetëm këshillë mbi shtypjen, ju lutemi të na kontaktoni. Ju do të befasoheni se si ndryshimet më të vogla mund të shndërrohen në kursime të mëdha.

Fushëveprimi i biznesit tonë mbulon shtypjen e librave, revistave, posterëve, kalendarëve të murit, kalendarëve për tavolina, memorandumeve, buletineve informative, zarfeve, kartëvizitave, biletave, pakove, çantave, si dhe materialeve të ndryshme të duhura për reklamim të ndërmarrjeve në treg.

Synimi jonë është të ndihmojmë biznesin tuaj duke përparuar  në inovacione, çmime dhe menaxhimin sa më mirë të kërkesave tuaja.

Ne vazhdimisht shtojmë produkte të reja në linjën tonë të prodhimit, si dhe ofrojmë shumë produkte të tjera, të cilat aktualisht nuk janë përvijuar. Andaj, për çfarëdo kërkese të veçantë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Makineritë

Pse VI-Print?

 • Ekzekutim i Besueshëm

  Ekzekutim i Besueshëm

   Ne i kushtojmë vëmendje të veçantë hollësive dhe punëve përcjellëse, duke jua komunikuar progresin apo vështirësitë që mund t'i hasim drejt përmbushjes së afateve të caktuara nga ju. Ne besojmë në mbajtjen e premtimeve dhe i qëndrojmë besnikë punës sonë.  

 • Shërbime të shpejta

  Shërbime të shpejta

  Duke e kuptuar se sa të rëndësishme janë afatet për klientët tonë, ne nuk marrim përsipër punë, nëse nuk jemi të bindur se do t’i përfundojmë në afatin e premtuar. Ne e çmojmë kohën tuaj duke i ofruar biznesit tuaj volinë e marrjes së porosisë dhe të dërgesës. Presim me kënaqësi të takohemi me ju dhe të ndihmojmë biznesin tuaj të përparojë në këto kohë sfiduese.

 • Të gjitha shërbimet

  Të gjitha shërbimet

  Dëshironi të gjitha shërbimet në një vend? Pikërisht këtë e ofrojmë: filmimin, shtypjen, efektet speciale, plastifikimin, shtancimin, etj.Të gjitha i gjeni në VI Print.

 • Klientët afatgjatë

  Klientët afatgjatë

  VI Print ka për qëllim të shërbejë si partneri juaj afatgjatë, të mbështesë dhe përmbushë nevojat juaja përmes gamës së gjerë të produkteve të projektuara enkas për ju.  

 • Cilësi e shkëlqyeshme

  Cilësi e shkëlqyeshme

  VI Print zotëron njohurinë dhe përvojën për ta përfunduar projektin tuaj të shtypjes qysh në herën e parë dhe si duhet. Prej punëve më të thjeshta dhe dyngjyrëshe deri te shtypja ofset, e sofistikuar, komerciale dhe me ngjyrë të plotë, cilësia jonë është e jashtëzakonshme. Ne e kemi ekspertizën që ju duhet, prej konceptit fillestar e deri te përfundimi i projektit.

Kontakti

Blloku i informatave

Adresa:

Parku i Biznesit Mitrovicë, 40000. Republika e Kosovës

numri kontaktues:

+377 45 555 095

E-mail adresa:

[email protected]

Lokacioni ?
TË GJITHA TË DREJTAT E REZERVUARA © 2017 vi print - printing house
Site by: Kreatoda