7 gjëra që duhet të keni parasysh kur zgjedhni një kompani për shtyp të ambalazheve të ushqimit!

7 gjëra që duhet të keni parasysh kur zgjedhni një kompani për shtyp të ambalazheve të ushqimit!
 1. Kostoja e ambalazhës
  Gjëja e parë dhe më e rëndësishme që duhet të keni parasysh është kostoja e ambalazhës. Prodhuesit e ushqimit në përgjithësi duan të kursejnë paratë në ambalazhe për të ofruar produkte me kosto sa më të ulët për konsumatorët. Kjo ka kuptim, pasi një produkt i kushtueshëm ka më pak gjasa të mbijetojë në tregun e konsumit.
 1. Kujdesi i ushqimit ndaj ambientit të jashtëm
  Një faktor thelbësor i ambalazheve të ushqimit është rezistenca ndaj ambientit të jashtë. Ju duhet të kërkoni për një kompani që ju ofron shtyp kualitativ dhe me folie të ndryshme e cila mbron ushqimin apo produktin tuaj nga ambienti i jashtëm.
 1. Etiketim në ambalazhë
  Nëse ambalazhi i produktit tuaj të ushqimit është në material tjetër dhe jo në letër atëherë ju keni një mundësi zgjedhje për të shtypur etiketa vetëngjitëse për këto ambalazhe të ushqimeve tuaja. Këto etiketa mund të ofrohen në madhësi dhe dimensione të ndyshme.
 1. Porosi e shpejtë e ambalazheve
  Për të siguruar që ofrimi i produktit tuaj të vazhdojë me ritmin e kërkesës së tregut. Ju duhet të konsideroni një kompani që siguron që produktet tuaja respektivisht ambalazhet për ushqimet tuaja do të jenë të gatshme varësisht kërkesave tuaja.
 1. Cilësia e materialit ambalazhues
  Kur zgjedh një kompani të ambalazhimit të ushqimit, një gjë që duhet të mendoni se duhet të kërkoni kompaninë që ju siguron mbështetje cilësore dhe inxhinierike që nga faza fillestare e projektimit deri te komercializimi i produktit.
 1. Kreativiteti dhe inovacioni
  Inovacioni është çelësi i një biznesi të suksesshëm. Ju duhet të kërkoni një kompani që ofron dizajnin tuaj të ambalazhës me kreativitet dhe inovacion. Duhet të jetë në gjendje të sjellë kreativitetin në produktin tuaj pa e ngritur koston e produktit.
 1. Angazhimi i kompanisë për të mbajtur marrëdhënien afatgjatë të biznesit me ju
  Kompania juaj potenciale e ambalazhimit duhet të besojë në ruajtjen e marrëdhënieve afatgjata të klientëve, e cila bazohet në mirëkuptimin dhe besimin reciprok. Duhet të jeni të vetëdijshëm se si të fitoni këtë mirëkuptim dhe besim. Me një kompani të paketimit të drejtë, ju mund të shijoni situatën e fitimit dhe kënaqësinë në të dy anët.

Përfundimisht, niveli e rritjes së popullsisë lidhet drejtpërdrejt me zhvillimin e industrisë ushqimore. Ai siguron që çdo konsumator i shtuar të kontribuojë në tregun e ushqimit. Industria ushqimore hap një treg të madh për ambalazhimin e ushqimit në Ballkan dhe Evropë

Ne si kompani ofrojm zgjidhje të pa kufizueshme, me të gjitha llojet e letrave, folieve, efekteve speciale e të tjera, në mënyrë që të realizojm ambalazhe sa më të mira duke arritur kështu t’i përmbushim dhe t’i tejkalojm pritshmërit tuaja.

Ky është një nga objektiva e Viprint-it si një shtypshkronjë, andaj për cdo kërkesë apo konsult profesionale mos hezitoni të kontaktoni në [email protected] apo numrat tanë të telefonit +383 (0) 45 555 095

 

 

Leave a reply